Maner cu ventuze pentru cada

Magazin: happymax.ro

Descriere

Acest mâner cu ventuze pentru cada poate fi aplicat pe orice suprafață netedă (de faianta, ceramica, sticla, portelan, fibra de sticla), cu scopul de a facilita miscarile in baie, în special pentru persoanele cu probleme de mobilitate . Acest produs revoluționar iti creeaza senzatia ca un prieten de tine de mână . Se lipește în câteva secunde pe orice suprafață netedă, fără șuruburi, fara nici un fel de instrument. Este foarte usor de utilizat . Trebuie doar să-l așezați pe o suprafață curată, netedă, nu poroasa, si sa activati sistemul de blocare de siguranță. Asta este tot si manerul va fi fixat în condiții de siguranță.

Acest maner nu este fabricat pentru a susține intreaga greutate a unui adult. Acum, va veti simti confortabil si foarte sigur atunci când iesiti din cada de baie sau duș. A sta jos și a va ridica în picioare nu va mai fi o problema pentru cei care suferă de dureri de spate. Acest mâner cu ventuza este atât de ușor de fixat și eliminat, incat il puteti lua oriunde . Intrarea sau iesirea din cada de baie sau cabina dusului nu a fost niciodată atât de confortabila si nici în condiții de siguranță. Acum aveti siguranta si confort datorita acestui mâner cu ventuze pentru cada.Numar ventuze: 2.Verificati modul in care a fost aplicat, inainte de folsire si reaplicati manerul daca este necesar.

Atentie!

Inainte de fiecare utilizare verificati puterea de prindere a manerului, dacă este necesar reaplicati inca o data manerul!

Culoare: predominant alb, cu insertii de albastru.

Lungime: 34 cm, latime 15 cm.


Instructiuni de folosire:

- Inainte de folosire cititi cu atentie instructiunile.

- Manerul cu ventuze pentru cada este facut pentru a va ajuta la efectuarea miscarilor natural ale corpului si pentru a va mentine echilibrul, cand intrati sau iesiti din cada de baie sau cabina dusului.

- Acest maner nu este fabricat pentru a susține intreaga greutate a unui adult.

-Va rugam ca in momentul folosirii acestui maner sa fiti constient de propriile abilitati, puteri si limitari ale miscarilor corpului dvs.

- Acest maner poate fi montat în cabine de baie din fibra de sticla sau panouri de duș din sticlă.

- A nu se aplica pe usa cabinei de dus care culiseaza.

-Acest maner se aseaza numai pe suprafete netede, pe placi de faianta, ceramica, sticla, portelan, fibra de sticla. Suprafata pe care se aplica nu trebuie sa fie poroasa.

-Acest maner NU se aplica pe: zidarie, lemn, suprafete vopsite, pe mozaic ceramic.

-Inainte de aplicarea manerului verificati starea suprafetei pe care veti aplica acest dispozitiv, intrucat suparafata trebuie sa nu aiba niciun defect.

-Inainte de aplicarea manerului, suprafata pe care se aplica trebuie curatata cu alcool, lasata sa se usuce si apoi se instaleaza manerul.

-Manerul NU se aplica pe o suprafata care sta in lumina razelor directe ale soarelui.

-Inainte de aplicare, verificati starea ventuzelor.Ventuzele nu trebuie sa fie crapate, sparte sau deteriorate.

-Cu ambele parghii ridicate, puneti manerul pe suprafata dorita, apoi inchideti parghiile.


Da mai departe:

Articole cu recomandari

em_blog

18

Feb

Oglinzi pentru baie sau de garderoba, make-up, cu iluminat LED-uri

Cauti o oglinda cu leduri? Dreptunghiulara sau rotunda pentru baie sau mai mica, de make-up? Gasesti aici 12 oglinzi moderne, cu leduri, cu buton tactil pentru a fi mult mai luminoasa la fata atunci cand aplici un machiaj de zi sau de seara, te speli pe maini sau pe dinti. E timpul sa te bucuri de o glinda eleganta si utila, in locuinta! Oglinzile cu leduri nu doar că oferă un efect decorativ de excepție încăperilor amenajate, însă sunt foarte potrivite pentru realizarea unui machiaj corect, datorită faptului că asigură lumina optimă în mod constant. Principal...

Citeste tot

em_blog

07

Jun

Cabine de dus cu peretii din sticla securizata - modele noi si rezistente

Ne regăsim deseori într-un ritm cotidian agitat, astfel că momentele de relaxare sunt prețuite cu atât mai mult. Iar despre dușurile revigorate se spune că ne pot schimba radical stările de oboseală sau stres. Modelele actuale de cabine de duș au integrate diferite funcții, care se extind în funcție de investiția pe care ești dispus să o faci.  Ce trebuie să știi pentru alege cel mai potrivit model - Fie că optezi pentru un model de cabină de duș clasic,  cu peretii din sticla securizata, simpla sau dorești să-ți actualizezi baia, exista...

Citeste tot

em_blog

06

Jun

Cu cabina de dus potrivita poti transforma un simplu dus intr-o experienta

Baia este una dintre cele mai importante încăperi pentru confort și relaxare, iar decorarea, modificarea și modernizarea acesteia poate fi realizată în orice moment. Dacă te-ai decis să achiziționezi o cabină de duș care are integrată și funcție de hidromasaj, producătorii de astfel de elemente creează modele potrivite pentru spații de diferite dimensiuni. Recomandări de selecție pentru cabina de duș cu funcție de hidromasaj - Investiția într-o cabină de duș modernă reprezintă un plus pentru ritualul zilnic de relaxare, astfel că aceasta va fi amor...

Citeste tot

Magazine recomandate