Cauti perne din spuma cu memorie si Aloe Vera? Sfaturi utile inainte de achizitie

Calitatea somnului ne influențează starea generală pe care o avem zilnic, precum și randamentul și eficiența activităților pe care ni le propunem. Pentru a ne asigura un somn sănătos, cadrul - dormitorul trebuie să fie amenajat armonios, cât mai puțin încărcat și fără electronice instalate - TV, computer etc. Lenjeria de pat trebuie să fie de asemenea aleasă în culori potrivite relaxării și preferabil, din materiale naturale. Totodată, un rol important îl au salteaua și pernele, care doar alese corect protejează gâtul și coloana.

Pernele cu memorie
- ameliorează afecțiunile specifice coloanei și elimină durerile cervicale Inspirate de problemele cervicale cu care se confruntă un procent considerabil al populației, pernele cu memorie relaxează gâtul, fiind disponibile în diferite modele și dimensiuni. Spuma de memorie este caracterizata prin flexibilitate si rezistenta exceptionala la deformare pe termen lung, iar structura sa permite circulatia aerului si controlul umiditatii. Perna ortopedica de exemplu sprijina capul si umple perfect golul dintre brat si gat, mentine coloana vertebrala intr-o linie dreapta. Aceasta asigura alinierea corespunzatoare a vertebrelor cervicale in timpul somnului si a odihnei.


Click pe perna cu memorie preferata pentru mai multe detalii si preturi: Cumpa online!
Care sunt caracteristicile de excepție care plasează aceste perne cu memorie si Aleo Vera în recomandările specialiștilor?
- Sunt concepute pentru a asigura poziția în linie dreaptă a corpului;
- Asigură confort maxim, prin susținerea gâtului, spatelui și umerilor;
- După câteva zile de utilizare, vei simți ameliorarea durerilor de ceafă și a celor cervicale;
- Se adapteaza la temperatura corpului; 
- Aceasta ajuta la reducerea sforaitului si a insomniilor. 
- Relaxare pentru spate, a coloanei vertebrale si a picioarelot obosite.
- Somn odihnitor, fara dureri de cap, umeri si gat.
Spuma este hipoalergenica oferind astfel un plus de siguranta si confort persoanelor sensibile la alergii, care sufera de astm sau de alte boli respiratorii. 
Recomandări pentru alegerea pernelor și utilizarea corectă a acestora:
- Alege perna cu dimensiunile potrivite și nu dormi decât pe una. În cazul în care îți place să decorezi cu mai multe perne, optează pentru modele de perne clasice, în cromatica potrivită încăperii;
- Selectează modelul de pernă în funcție de poziția în care dormi în cea mai mare a timpului. Pentru decizia potrivită, poți consulta unul dintre reprezentanții magazinului pentru aceste detalii și informații.
- Perna aleasă trebuie să asigure suport pentru umeri, gât și spate, iar pernele ergonomice, cu memorie sunt cele mai recomandate persoanelor cu afecțiuni din această arie.

Ori de cate ori te vei ridica, perna revine la forma sa initiala. Nu conteaza pozitia in care dormi, perna functioneaza intotdeauna. Se adapteaza la temperatura corpului, ajutand la reducerea sforaitului si a insomniilor. Utilizarea zilnica a pernei de memorie iti ofera sanatate, relaxare, te pune intr-o stare de spirit mai buna, uiti de problemele de zi cu zi. Produsul este non-toxic, anti-alergic, sanatos, tocmai perfect facut pentru tine.Recomandari de utilizare:
Se recomanda aerisirea pernei timp de cateva ore dupa ce a fost scoasa din ambalaj.
Pentru a pastra produsul curat urmeaza instructiunile de intretinere.
Recomandam expunerea saptamanala la aer curat
Aspiratorul nu se foloseste pentru a curata pernele, exista riscul ca acestea sa se deterioreze
Nu recomandam folosirea sau depozitarea acestora n spatii umede.

Alegerea pernelor potrivite este la fel de importantă ca și alegerea saltelei și a păturilor sau plapumei utilizate. De aceea, acordă o atenție deosebită în momentul achiziționării acestor articole, întrucât gama disponibilă în magazinele de specialitate îndeplinește aspectele legate de funcționalitate, dar și pe cele estetice.

Alte articole

Magazine recomandate