Lampadare - la ce sa te uiti inainte de achizitie & recomandari in tendinte actuale


Decorurile actuale plasează lampadarele ca sursa suplimentară de iluminare, aceste elemente fiind frecvent întâlnite pentru utilizarea generalizată, depășind astfel veiozele și lămpile de noptieră, din punctul de vedere al utilității. Atunci când îți propui să achiziționezi cel mai bun lampadar pentru decorul interior, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte: design, dimensiuni, modalitatea de confecționare.

Un corp de iluminat poate face o mare diferenta intr-o locuinta, iar atunci cand vorbim despre a adauga un plus de lumina difuza unui spatiu, nicio alegere nu poate fi mai avantajoasa decat un lampadar potrivit stilului casei. Cum alegi cel mai bun lampadar de interior? Vezi sfaturile noastre de mai jos:


Sfaturi utile - la ce să te uiți înainte de achiziția unui lampadar pentru casa noua sau birou

Orice investiție în elementele și accesoriile decorative se dovedește a fi inteligentă atunci când te documentezi în prealabil. De aceea, venim în sprijinul tău și îți trasăm cele mai importante criterii de selecție la care să te uiți înainte de decizia finală:
- Materialele de realizare Pentru structură și confecționarea piciorului de sprijin, opțiunea de bază este oțelul, deoarece garantează durabilitatea, stabilitatea, rezistența, chiar dacă este vorba despre un lampadar de interior. Pentru restul design-ului, materialele întrebuințate sunt sticla, plasticul, hârtia securizată, rășinile ameliorate. Desigur că lampadarele cu abajur din sticlă sunt elegante, rafinate, moderne și sunt potrivite pentru decorul livingului sau dormitorului.

- Culori Culorile lampadarului se aleg conform pieselor de mobilier, al nuanței pereților si a altor elemente de amenajare, așa că analizează culorile înainte de a cerceta online modelele de lampadare disponibile.

- Design și stilistică Nu orice model de lampadar se va integra în locuința ta, așa că este extrem de important să acorzi atenție stilului decorativ predominant dintr-o încăpere, acesta influențând personalitatea locuinței. Alege un lampadar simplu pentru decorurile minimaliste și de inspirație scandinavă sau un model retro, vintage, clasic pentru livingul amenajat contemporan, elegant, care inspiră a anumită prețiozitate.

- Dimensiunile Este esențial să alegi un lampadar cu proporții corecte, în funcție de suprafața spațiului, respectiv ținând cont de preferințele personale. În mod evident, nu are rost să aglomerezi spațiul cu un lampadar voluminos, doar pentru că adori designul.

Indiferent de gusturile tale, alege un lampadar de calitate, cu o structura rezistenta. Gasesti aici si tot felul de corpuri de iluminat, potrivit fiecarei camere din locuinta.


Lampadare in stilul mai vintage, shabby chic. Care sa fie alesul?


Tendințe actuale - lampadare pentru case cu design aparte, in tendinte actuale

Piața de profil - magazinele online si cele fizice - este plină de modele variate, realizate în acord cu diverse influențe actuale și stiluri decorative, generând astfel numeroase oferte (forme, design, preț, calitate). Indiferent că te numeri printre cei care sunt mereu la modă sau preferi să urmezi un stil clasic, specialiștii afirmă în mod constant faptul că locuințele amenajate cu bun gust sunt cele decorate cu elemente și accesorii care asigură funcționalitate, aducând spațiului un plus, din punct de vedere estetic.
Alte articole

Magazine recomandate