Mobilier cu motive traditionale, cu broderie florala, lucrate manual, de inspiratie etno

Stilurile decorative ale zilelor noastre sunt compuse din piese de mobilier îndrăznețe, care personalizează camera, dar care păstrează o atmosferă generală aerisită, fără aglomerarea inutilă a elementelor. Mobila inspirată de mobilierul tradițional și creată cu imprimeuri reprezentative culturii etno reprezintă una dintre tendințele promovate de către decoratorii de design interior, fiind potrivită atât pentru proiecte de decorare a interioarelor locuințelor, cât și pentru alte spații.


Colecția de mobilier "Tradiții etno acasa sau la birou" readuce în atenţia tuturor admirația față de tradiţiile populare.
Click pe fiecare produs pentru detalii și prețuri & Cumpără Online:Cu ce se diferențiază aceste piese de mobilier de alte elemente?
Fie că ești pasionat de motivele etno regăsite pe articolele vestimentare, încălțăminte, veselă sau elemente de decor sau doar consideri aceste piese de mobilier drept inedite, mobila de inspirație etno are ceva aparte, care va schimba total încăperile decorate. Design-ul este adaptat cerințelor și tendințelor actuale reprezentative acestui domeniu, iar valoarea este adăugată de imprimeurile inspirate de modelele tradiționale, cusute, pictate sau sculptate, specifice diferitelor zone din România.

Astfel, poți fi sigur că mobilierul ales are imprimate modele reale, caracteristice culturii populare românești.


Păstrează tradiția pur românească în casă și în suflet, pentru interioare moderne sau clasice:Unde se potrivește cel mai bine un decor alcătuit cu astfel de piese de mobilier?
Fie că optezi pentru a decora de unul singur sau apelezi la serviciile unui profesionist, mobilierul tradițional nu ridică probleme de integrare în diferite decoruri sau restricții de amenjare. Vei constata faptul că acesta este realizat în mai multe culori, cu diverse imprimeuri, iar design-ul pieselor este modern.
- Piesele de mobilier pot fi integrate ca punct de interes al încăperii sau pot fi amplasate în diferite colțuri ale acesteia, pentru a crea un efect deosebit;
- Poți opta pentru canapea și fotolii, masă si alte elemente decorative similare, mai ales daca optezi pentru negru și imprimeuri puternice rosii.
- Mobilarea cu piese de inspirație etno se potrivește pentru amenajarea living-ului locuinței sau a recepției unui spațiu de birouri.
- Aceste piese de mobilier de inspirație etno pot fi integrate unei pensiuni sau unui hotel, atât pentru amenajarea camerelor, cât și pentru mobilarea recepției. Vei reuși astfel să menții un aer autohnton, cu accente moderne și inedite.


Canapele, fotolii sau mese și scaune viu colorate lucrate manual, pentru cei ce iubesc traditiile populare - prospeţime şi inspiraţie în viaţa ta!De la motivele inspirate de broderiei Kalocsai, originară din partea de sud a Ungariei și până la cele bucovinene sau oltenești, canapele, fotolii, mese și scaune viu colorate dau o notă de veselie interiorului în care se află, bucurând inima și ochii.
Pentru ca ne dorim sa fii in permanenta plin(a) de viata intr-o casa cu mobilier traditional ..alege sa cumperi online astfel de canapele, fotolii sau mese lucrate manual, de pe eMag sau Retroboutique. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.

Alte articole

em_blog

18

May

Ce functii si accesorii trebuie sa aiba cea mai buna drujba (ferastrau cu lant)?

Când locuiești la casă, este imposibil să nu găsești ceva de făcut prin curte. Iar dacă ești un spirit întreprinzător și îți place să te ocupi singur de diferitele activități specifice, ai nevoie și de aparatura necesară, pentru tăierea lemnelor, de exemplu. Grădina ta are câțiva sau chiar mai mulți pomi fructiferi sau ornamentali care îți bucură privirea zilnic, însă necesită constant toaletare. De aceea, achiziționarea unei drujbe te va ajută în fiecare an să te ocupi singur de tăierea ramurilor care trebuie îndepăr...

Citeste tot

em_blog

16

May

Ce functii si accesorii trebuie sa aiba cel mai bun aparat de sudura?

Pentru cei care preferă să se ocupe de personal de sarcinile și micile lucrări domestice, achiziționarea unui aparat de sudură își va dovedi utilitatea pe termen lung. Fie că ești deja familiarizat cu detaliile legate de această categorie de aparatură sau ești mai puțin experimentat, îți oferim câteva informații practice si destul de utile pentru a te decide mai repede cu privire la aparatul de sudură potrivit. Scurtă prezentare și tipologia aparatelor de sudură:  - Transformator de sudură: este o variantă simplă de aparat de sudură, prevăzut...

Citeste tot

em_blog

08

May

Cauti un mobilier cu accente indiene? Descopera noile tendinte si accesorii casa

Privind piesele de mobilier și obiectele de decor create în stil indian, vei constata că fiecare dintre acestea poartă parcă o poveste. Mix-ul de culori și texturi, precum și accesoriile exotice formează unicitatea acestui stil, care duce mai departe o bucățică de istorie. Singularitatea acestui stil decorativ este de fapt rezultatul unor evenimente istorice, întrucât, la origine, mobila nu reprezintă o tradiție clară a poporului indian. De aceea, mobila cu accente indiene se încadrează în stilul colonial, creat în urma contopirii influențelor...

Citeste tot

em_blog

03

May

De ce scaunele ergonomice de la Kring sunt cele mai apreciate de la birou?

Cum sună rutina ta de zi cu zi? Probabil o mare parte a zilei o petreci stând pe scaun, la birou sau la școală. Această poziție sedentară a devenit o obișnuință pentru mulți dintre noi cauzând, din păcate, afecțiuni la nivelul spatelui. O postură corectă la pe scaun este foarte importantă pentru săntatea ta, mai ales că petreci la birou peste 5 ore stând pe scaun. De aceea, alegerea scaunului de birou este esențială pentru un stil de viață corect, fie că vorbim despre sediul companiei unde lucrezi sau de propria casa. Scaunele ergonomice reprezintă cea...

Citeste tot

em_blog

01

May

Cum alegi cel mai performant difuzor de aromaterapie si wellness? Recomandari, la reducere

Confortul locuinței este generat de ordine, curățenie, un decor aerisit și elemente care ne aduc bucurie. Dacă îți place să asiguri mirosul plăcut în casă, atunci un aparat de aromaterapie este o soluție modernă și sănătoasă, în același timp. Acest difuzor eliberează o ceață răcoritoare, naturală, fină, încărcată cu molecule aromatice, ce vă permite să creați o atmosferă colorată, relaxantă, plăcută acasă sau la birou. E timpul să te bucuri de aroma uleiului esențial preferat la tine in incapere, de la Greenair, Sabio sau Pur...

Citeste tot

em_blog

01

May

Mobilier cu motive traditionale, cu broderie florala, lucrate manual, de inspiratie etno

Stilurile decorative ale zilelor noastre sunt compuse din piese de mobilier îndrăznețe, care personalizează camera, dar care păstrează o atmosferă generală aerisită, fără aglomerarea inutilă a elementelor. Mobila inspirată de mobilierul tradițional și creată cu imprimeuri reprezentative culturii etno reprezintă una dintre tendințele promovate de către decoratorii de design interior, fiind potrivită atât pentru proiecte de decorare a interioarelor locuințelor, cât și pentru alte spații. Colecția de mobilier "Tradiții etno acasa sau la birou"...

Citeste tot

Magazine recomandate