Mobilier cu motive traditionale, cu broderie florala, lucrate manual, de inspiratie etno

Stilurile decorative ale zilelor noastre sunt compuse din piese de mobilier îndrăznețe, care personalizează camera, dar care păstrează o atmosferă generală aerisită, fără aglomerarea inutilă a elementelor. Mobila inspirată de mobilierul tradițional și creată cu imprimeuri reprezentative culturii etno reprezintă una dintre tendințele promovate de către decoratorii de design interior, fiind potrivită atât pentru proiecte de decorare a interioarelor locuințelor, cât și pentru alte spații.


Colecția de mobilier "Tradiții etno acasa sau la birou" readuce în atenţia tuturor admirația față de tradiţiile populare.
Click pe fiecare produs pentru detalii și prețuri & Cumpără Online:Cu ce se diferențiază aceste piese de mobilier de alte elemente?
Fie că ești pasionat de motivele etno regăsite pe articolele vestimentare, încălțăminte, veselă sau elemente de decor sau doar consideri aceste piese de mobilier drept inedite, mobila de inspirație etno are ceva aparte, care va schimba total încăperile decorate. Design-ul este adaptat cerințelor și tendințelor actuale reprezentative acestui domeniu, iar valoarea este adăugată de imprimeurile inspirate de modelele tradiționale, cusute, pictate sau sculptate, specifice diferitelor zone din România.

Astfel, poți fi sigur că mobilierul ales are imprimate modele reale, caracteristice culturii populare românești.


Păstrează tradiția pur românească în casă și în suflet, pentru interioare moderne sau clasice:Unde se potrivește cel mai bine un decor alcătuit cu astfel de piese de mobilier?
Fie că optezi pentru a decora de unul singur sau apelezi la serviciile unui profesionist, mobilierul tradițional nu ridică probleme de integrare în diferite decoruri sau restricții de amenjare. Vei constata faptul că acesta este realizat în mai multe culori, cu diverse imprimeuri, iar design-ul pieselor este modern.
- Piesele de mobilier pot fi integrate ca punct de interes al încăperii sau pot fi amplasate în diferite colțuri ale acesteia, pentru a crea un efect deosebit;
- Poți opta pentru canapea și fotolii, masă si alte elemente decorative similare, mai ales daca optezi pentru negru și imprimeuri puternice rosii.
- Mobilarea cu piese de inspirație etno se potrivește pentru amenajarea living-ului locuinței sau a recepției unui spațiu de birouri.
- Aceste piese de mobilier de inspirație etno pot fi integrate unei pensiuni sau unui hotel, atât pentru amenajarea camerelor, cât și pentru mobilarea recepției. Vei reuși astfel să menții un aer autohnton, cu accente moderne și inedite.


Canapele, fotolii sau mese și scaune viu colorate lucrate manual, pentru cei ce iubesc traditiile populare - prospeţime şi inspiraţie în viaţa ta!De la motivele inspirate de broderiei Kalocsai, originară din partea de sud a Ungariei și până la cele bucovinene sau oltenești, canapele, fotolii, mese și scaune viu colorate dau o notă de veselie interiorului în care se află, bucurând inima și ochii.
Pentru ca ne dorim sa fii in permanenta plin(a) de viata intr-o casa cu mobilier traditional ..alege sa cumperi online astfel de canapele, fotolii sau mese lucrate manual, de pe eMag sau Retroboutique. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.

Alte articole

em_blog

10

Jan

Canapele verzi smarald, in tendinte! Din catifea sau textil? Vezi recomandarile

Gasesti aici 12 modele de canapele verzi smarald pentru living-ul tau - canapele fixe, dar si extensibile, pentru 2, 3 sau coltare pentru mai multe persoane. Verdele smarald este elegant si reconfortant, de aceea el poate fi abordat cu succes in orice interior. Canapea Verde Smarald - Dacă optezi pentru o canapea verde (din catifea sau material textil), o poți pune în valoare vopsind pereții camerei sau mobila în alb. Pentru a realiza un look relaxant, poți opta pentru decor în culori adiacente. Poți aduce un plus de viață canapelei cu perne de culori asemănătoare...

Citeste tot

em_blog

02

Jan

Scaune tapitate in stil scandinav, moderne, pentru un living sau o bucatrie contemporana

Scaunele tapitate in tendinte actuale, la un click distanta! Am selectat cateva modele intr-un stil cat mai modern, scandinav, atat pentru living, cat si pentru o bucatarie contemporana, in diferite culori, materiale (scaune tapitate cu catifea, textil, piele) si stil. Decorurile interioare în stil scandinav sunt extrem de apreciate si preferatele noastre, aducând o serie de beneficii spațiilor amenajate atât ca utilitate, cât și ca estetică. Uite in materie de scaune tapitate ce se mai poarta in aceasta perioada:  Click pe scaune preferate cu tapiter...

Citeste tot

em_blog

26

Nov

Cuiere crem si seturi de mobila pentru un hol in tendinte actuale

În zilele noastre, când decizi că vrei o schimbare în locuință, alcătuirea unei liste cu modificările dorite, materialele și elementele de amenajare necesare, câteva click-uri către magazinele online facilitează demararea proiectelor. Amenajarea holului - cât de simplu este acest proiect de decor? La primul gând, vei fi tentat să crezi că amenajarea holurilor interioare sau a celui de la intrare este o sarcină mai puțin solicitantă decât decorul celorlate încăperi, însă adevărul este că și acest proiect implică de...

Citeste tot

em_blog

26

Nov

Cuiere maro si seturi de mobila pentru un hol in tendinte actuale

Holul este prima încăpere în care pătrundem la sosirea în orice loc, acasă, la locul de muncă, în recepția unui cabinet medical. De aceea, el trebuie să fie primitor, iar spațiul dat trebuie să fie utilizat la maxim, într-o manieră ingenioasă. Cu ce piese de mobilier se poate mobila holul? Fie că dispui de holuri spațioase - cel de la intrare și cele interioare, dintre camere - sau sunt reduse ca dimensiuni, există suficiente opțiuni pentru amenajare ingenioasă a acestor spații. Din holul de la intrare nu trebuie să lipsească cuierul și pant...

Citeste tot

em_blog

26

Nov

Cuiere albe si seturi de mobila pentru un hol in tendinte actuale

Amenajarea holului nu a fost văzută în trecut ca una dintre prioritățile proprietarilor, însă cei mai pretențioși au acordat întotdeauna o importanță deosebită acestui spațiu de acces, pe care îl consideră, pe bună dreptate, prima impresie despre întreaga locuință. Decorarea holului în stilul vintage cu mobilă albă? Da, se poate! Poate îți place aerul pe care îl îmbracă încăperile atunci când sunt decorate cu piese de mobilier în stilul vintage sau poate ești chic și vrei ca și casa ta sa fie la...

Citeste tot

em_blog

25

Nov

Cuiere negre si seturi de mobila pentru un hol in tendinte actuale

Amenajarea holurilor se realizează ținând cont de suprafața acestora, precum și de tipul lor: holurile lungi și înguste trebuie păstrate libere pentru trecerea nestingherită, în timp ce holurile cu formă pătrată pot fi decorate în mai multe variante. Sfaturi și recomandări utile pentru holuri decorate cu mobilă neagră. Click pe fiecare set de mobila de mai jos pentru si mai multe detalii si preturi: Holul este încăperea care va fi foarte circulată, așa că este bine să gândești întotdeauna practic și să anticipezi incidente de...

Citeste tot

Magazine recomandate