Seturi mobila dormitor, culoare negru - Modele variate, moderne, clasice, minimaliste

Negrul se bucură la ora actuală de popularitate în rândul designerilor de interior, fiind versatil și îndrăzneț pentru proiectele de decorare dormitoare. Posibilitățile de creare a unui dormitor modern utilizând negrul sunt nelimitate, fie că este vorba despre mobilier sau accesorii și elemente decorative.

Iată principalele recomandări pentru decorarea dormitoarelor cu mobilă neagră: - Selectează negrul pentru piesele de mobilier de bază și câteva accente atunci când alegi celelalte elemente: poate fi vorba despre un covoraș, o lampă etc. Reține însă că punctul central din dormitor este reprezentat de pat. De cele mai multe ori acesta chiar este și poziționat în mijlocul camerei, apoi fiind adăugate restul elementelor. Axează-te în special pe selectarea lenjeriei și a pernelor decorative, vei găsi multiple variante în cataloagele online.


Alege amenajarile interioare pe negru, sobru si impunator. Click pe setul preferat si cumpara online:- Nu exclude să achiziționezi noptierele care sunt așezate de-o parte și de alta a patului: sunt perfecte pentru depozitarea lucrurilor preferate, a unui pahar cu apă, cosmetice, iar pe timpul zilei, câteva ghivece cu plante suculente și cactuși completează decorul predominant negru.
- O combinație inedită este mobila neagră cu accente albe sau nuanțe de gri și spargerea neutralității cu o culoare puternică - o nuanță mai blândă de galben, roșu sau verde. Nu exagera însă cu elementele decorative în nuanța selelctată: sunt suficiente scaunele, un covor sau curvertura care decorează patul zi de zi.
- Echilibrează un dormitor ai cărui pereți sunt vopsiți cu negru prin completarea cu mobilă neagră și elemente decorative albe sau nuanțe de bej, nude, gri.


Cu drag, de eleganta, nu sobrietate. Click & Cumpara Online, avand si transport gratuit: De cele mai multe ori, designerii de interior optează pentru vopsirea unui singur perete - de regulă, cel pe car este așezat și patul, sau pentru vopsirea a doi pereți paraleli. În această situație, alegerea lenjeriei, a cuverturii și a pernelor de decor trebuie să fie albe.

Cataloagele magazinelor de specialitate includ suficiente variante de mobilă dormitor neagră, astfel că va fi facil să alegi un model care se potrivește cu spațiul decorat, dar și cu personalitatea ta - prețurile și condițiile de livrare sunt avantajoase.


Negrul are nevoie de un aspect impecabil, constant intretinut …

Mobila neagra, un spectacol de eleganta. Poti gasi de cumparat online aceste seturi de mobila pentru dormitor - pe negru - de pe eMag, Somproduct, Bonami sau Retroboutique. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.Alte articole

Magazine recomandate