Stil minimalist. Idei de cadouri online pentru o cununie civila

Prietenii tai buni isi unesc destinele in urmatoarea perioada si nu stii cu ce i-ai putea surprinde placut la cununia civila? Bucura-te alaturi de ei si lasa-ne pe noi in grija cadoului. Nu exista multe lucruri mai importante ca prietenia. Prietenul va fi intotdeauna acolo cand ai nevoie, caruia sa-i spui si cand ti-e bine si cand ti-e rau, te asculta si care nu-i este deloc teama sa-ti aminteasca atunci cand gresesti.

Fiind o zi atat de importanta si probabil esti inca in pana de idei... am selectat noi cateva cadouri ce le-ar avea mereu la indepama acasa si i-ar aminti de prietenia voastra: cateva articole decorative pentru casa in stilul minimalist, lenjerii de pat, tablouri, ceasuri de perete, piese de mobilier sau corpuri de iluminat. Te lasam sa le descoperi.
.

Click pe fiecare produs & cumpara ce crezi ca li s-ar potrivi. 


Toate aceste cadouri sunt in tendinte actuale - stilul minimalist - si practice, pentru o casa moderna.
Si daca prietenii tai isi planifica, an de an, vacantele cu cateva luni inainte, atunci stii sigur ca un cadou haios precum Harta razuibila Am fost Acolo le va merge la inima. Ce poate fi mai placut decat sa vii din vacanta si sa razuiesti inca o tara pe tabloul calatoriilor asa incat oricine vine in vizita sa vada in cate locuri extraordinare au fost vizitate.

Pe langa avantajul evident de a pune in scena un subiect de discutie foarte antrenant, harta razuibila a calatorului modern este foarte utila pentru planificarea noilor aventuri, oferind o situatie la zi a deplasarilor prin lumea larga. Cum tinerii proaspeti casatoriti isi vor face rapid si planurile de Luna de Miere, harta ar putea fi un cadou perfect pentru ei. 
Momentele frumoase petrecute alaturi de prietenii buni nu trebuie uitate niciodata, iar o fotografie inramata cu cei mai apropiati este in masura sa ne aminteasca in fiecare zi de cat de norocosi suntem sa fim incojurati de oameni atat de speciali. Ai putea pune deja cateva poze de la inceputul prieteniei sau de la petrecerea burlacilor.  
Cam astea au fost selectiile noastre si nu-ti ramane decat sa te hotarasti. Ca si sfat: alege cadoul din timp si nu lasa pe ultima suta de metri acest astect. Alte articole

Magazine recomandate