Plita electrica Raclette - Unold

Marca: Unold
Magazin: eMag.ro

Descriere

Avand origini frantuzesti, termenul “raclette” defineste un preparat culinar special, originar din Elvetia, care se obtine prin topirea unor bucati de branza fie la flacara, fie pe o plita speciala, servit alaturi de garnituri din cartofi, cartraveti, cepe murate si carne uscata (Prosciutto si Bindenfleisch). In zona Valais din Elvetia, specialitatea “raclette” este servita fie impreuna cu diferite sortimente de ceai sau alte bauturi calde, fie cu diferite soiuri de vin (Savoy, Chasselas, Riesling si Pinot gris), fiind foarte apreciata in intreaga lume pentru savoarea speciala care o defineste.


Da mai departe:

Articole cu recomandari

em_blog

09

Mar

Suporturi de condimente - un ajutor de nadejde si cel mai bun organizator din bucatarie

Esti una dintre persoanele care iubesc sa isi puna condimente în mancare la fiecare masa? Si sa le aiba ordonate, in functie de preferinte, intr-un loc bine organizat? Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci, iti prezentăm aceste organizatore de condimente, din lemn sau inox, dupa preferinte. Cu aceste organizatoare pentru condimente poti pastra toate mirodeniile tale preferate, împreună. De regula, organizatorul pentru condimente include un suport pentru mirodenii și condimente pe care le utilizați cel mai frecvent, pentru a le putea păstra întotdeauna la &ici...

Citeste tot

em_blog

25

Feb

La ce sa te uiti cand vrei sa achizitionezi online un cantar de bucatarie:

Un cadou util pentru cine tine dieta si-ti calculeaza orice masa, orice ingredient sau pur si simplu pentru gospodinele care doresc sa gateasca corect, ca la carte, toate retetele. La ce functii si caracteristici sa te uiti cand vrei sa achizitionezi online un cantar de bucatarie. Cântărirea alimentelor și ingredientelor reprezintă primul pas către reușita preparatelor și a prăjiturilor, mai ales dacă ești începător într-ale gătitului sau îți place să experimentezi mereu rețete noi. Așadar, dacă nu ai un cântar de bucătărie, iată cum î...

Citeste tot

em_blog

19

Feb

Friteuze bune, cu aer cald - de la aperitive, deserturi, nu doar cartofi prajiti

Cartofi prajiti cu mujdei de usturoi? Calamar pane cu sos picant-acrisor? Bulete de cascaval? Suna bine, nu? Stim cu totii, mancarea prajita in cantitati mari, nu este cea mai recomandata de expertii in nutritie, insa in cantitati moderate, asortata cu salata potrivita este extraordinar de gustoasa si se prepara usor in cel mai scurt timp. De aceea avantajele unei friteuze se lasa descoperite cu usurinta inca de la prima utilizare, fiind unul dintre produsele electrocasnice cu cea mai rapida rata de adoptare de catre romani, incepand cu anii 90. De atunci si pana acum, odata cu dezvoltarea...

Citeste tot

Magazine recomandate