Un living curat, in nuante de alb - se remarca prin senzatia de curatenie si spatiu

Cauti seturi de Mobila Living Alba? Am selectat pentru tine 12 modele variate de biblioteci moderne albe de perete, dulapuri, mese si vitrine albe, paturi tapitate albe, fotolii albe si alte decoratiuni albe, cuverturi sau perne ce pot readuce delicatetea in casa. O camera de zi in alb se remarca prin senzatia de curatenie si spatiu - vizual, va arata mai mare si mai lejera. Nu te mai lasa coplesita de culorile inchise la mobila.. readu bucuria prospetimii in prim-plan. De mult timp, albul a fost asociat cu un spatiu steril. Insa un interior alb este lejer si curat.
Pe de altă parte, nu trebuie sa te avanti in schimbari radicale. Putin e suficient. O pereche de decoratiuni albe, cuverturi sau perne pot readuce delicatetea in locuinta oricui.La moda astazi, albul nu e deloc plictisitor si nici obositor ochilor, cat timp gasiti reteta alternarii diverselor tonuri. Albul este o culoare calda si induce starea de confort daca e folosit in living cu intelepciune si naturalete in amenajare. 

Albul, fie ca vorbim de seturi de mobila pentru living, vopsea, lambriu sau parchet, are calitatea de a uni vizual zone separate, amenajate diferit in orice incapere. 

Alte articole

Magazine recomandate