ULEI DE JOJOBA 50ML




Magazin: plantum.ro

Descriere

ULEI DE JOJOBA BIO :  elixirul pentru elasticitatea pielii   Proprietăţi terapeutice:  -Antibacterian, -Antifungic,  -Antiinflamator,  -Antiseptic, Antioxidant,  -Emolient şi hidratant.  -Antialergic. -Are conţinut  ridicat de vitamina E, protejează pielea împotriva radicalilor liberi.  -Poate fi folosit şi de persoanele cu piele sensibilă. -Este absorbit cu uşurinţă, hidratează şi hrăneşte pielea. -Poate fi utilizat ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor. -Previne apariţia ridurilor şi contribuie la menţinerea elasticităţii pielii. -Stimulează regenerarea celulelor şi are efect uşor cicatrizant.  -Ideal pentru îngrijirea părului (reglează excesul de sebum), oferă părului strălucire naturală. Ulei de JOJOBA (Simmondsia Chinensis)  Jojoba este un arbust, din familia Simmondsiaceae, originar din Sonora și Mojave. Plantaţiile se răspândesc în zonele de deşert şi semideşert precum: deşertul Arizona, California, Mexic, Argentina, Australia, Israel, Peru etc. Jojoba are frunze ovale de culoare verde-gri, cu o textură lipicioasă şi floricele galben-verzui. Fructul de jojoba are formă ovală de culoare verde, care conţine o capsulă al cărei sămânţă este de culoare cafenie bogată în ulei cu efect laxativ. Consumate în cantitate mare, seminţele de jojoba pot fi toxice, de aceea cu toate că planta este considerată comestibilă în rândul populaţiei Seri, seminţele nu se consumă decât rar, în cazuri excepţionale. Fructele de jojoba sunt folosite în special pentru obţinerea de ceară sau ulei, care se poate uşor rafina şi utiliza în cosmetică datorită proprietăţilor sale hidratante sau pentru prelucrarea uleiului în scopul obţinerii de biodiesel sau combustibil pentru utilaje. Uleiul de jojoba este de fapt o ceară lichidă care se obţine prin presarea la rece a seminţelor. Uleiul pur de jojoba are o culoare galben-aurie cu miros specific de nucă, pe când cel rafinat este transparent şi lipsit de miros. Uleiul de jojoba are termen de valabilitate îndelungat, deoarece nu conţine trigliceride care să contribuie la oxidarea şi râncezirea uleiului.     Uz extern:  -        bogat în vintamina E, are efect antioxidant cu rol în prevenirea îmbătrânirii premature şi formarea ridurilor;  -        hidratează tenul uscat şi matur;  -        este un ulei uşor, asemănător sebumului secretat de piele, de aceea se absoarbe rapid în piele, reglează secreţia de sebum, nu astupă porii şi lasă tenul să respire.  -        util în îngrijirea tenului acneic, cu efect antiseptic;  -        reduce inflamaţia şi roşeaţa pielii;  -        fiind un ulei hipoalergenic, nu irită tenul astfel că poate fi folosit ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor;  -        poate fi folosit ca balsam de buze, pentru îngrijirea buzelor uscate şi crăpate;  -        prin masaj local înlătură durerile articulare;  -        are efect emolient asupra călcâielor crăpate şi a pielii întărite;  -        previne şi ameliorează infecţiile cu fungi, împreună cu uleiul din arbore de ceai este adjuvant în tratarea ciupercii unghiei;  -        întăreşte unghiile fragile, hidratează şi înmoaie cuticulele;  -        adjuvant în tratarea diferitelor afecţiuni dermatologice precum: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri solare;  -        previne formarea mătreţii şi întăreşte rădăcina firului de păr, prevenind căderea părului;  -        este recomandat atât pentru părul uscat, conferindu-i hidratare şi strălucire, precum și părului gras, reglâng secreţia de sebum. Numai pentru uz extern!


Da mai departe:

ULEI DE JOJOBA 50ML

ULEI DE JOJOBA BIO :  elixirul pentru elasticitatea pielii   Proprietăţi terapeutice:  -Antibacterian, -Antifungic,  -Antiinflamator,  -Antiseptic, Antioxidant,  -Emolient şi hidratant.  -Antialergic. -Are conţinut  ridicat de vitamina E, protejează pielea împotriva radicalilor liberi.  -Poate fi folosit şi de persoanele cu piele sensibilă. -Este absorbit cu uşurinţă, hidratează şi hrăneşte pielea. -Poate fi utilizat ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor. -Previne apariţia ridurilor şi contribuie la menţinerea elasticităţii pielii. -Stimulează regenerarea celulelor şi are efect uşor cicatrizant.  -Ideal pentru îngrijirea părului (reglează excesul de sebum), oferă părului strălucire naturală. Ulei de JOJOBA (Simmondsia Chinensis)  Jojoba este un arbust, din familia Simmondsiaceae, originar din Sonora și Mojave. Plantaţiile se răspândesc în zonele de deşert şi semideşert precum: deşertul Arizona, California, Mexic, Argentina, Australia, Israel, Peru etc. Jojoba are frunze ovale de culoare verde-gri, cu o textură lipicioasă şi floricele galben-verzui. Fructul de jojoba are formă ovală de culoare verde, care conţine o capsulă al cărei sămânţă este de culoare cafenie bogată în ulei cu efect laxativ. Consumate în cantitate mare, seminţele de jojoba pot fi toxice, de aceea cu toate că planta este considerată comestibilă în rândul populaţiei Seri, seminţele nu se consumă decât rar, în cazuri excepţionale. Fructele de jojoba sunt folosite în special pentru obţinerea de ceară sau ulei, care se poate uşor rafina şi utiliza în cosmetică datorită proprietăţilor sale hidratante sau pentru prelucrarea uleiului în scopul obţinerii de biodiesel sau combustibil pentru utilaje. Uleiul de jojoba este de fapt o ceară lichidă care se obţine prin presarea la rece a seminţelor. Uleiul pur de jojoba are o culoare galben-aurie cu miros specific de nucă, pe când cel rafinat este transparent şi lipsit de miros. Uleiul de jojoba are termen de valabilitate îndelungat, deoarece nu conţine trigliceride care să contribuie la oxidarea şi râncezirea uleiului.     Uz extern:  -        bogat în vintamina E, are efect antioxidant cu rol în prevenirea îmbătrânirii premature şi formarea ridurilor;  -        hidratează tenul uscat şi matur;  -        este un ulei uşor, asemănător sebumului secretat de piele, de aceea se absoarbe rapid în piele, reglează secreţia de sebum, nu astupă porii şi lasă tenul să respire.  -        util în îngrijirea tenului acneic, cu efect antiseptic;  -        reduce inflamaţia şi roşeaţa pielii;  -        fiind un ulei hipoalergenic, nu irită tenul astfel că poate fi folosit ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor;  -        poate fi folosit ca balsam de buze, pentru îngrijirea buzelor uscate şi crăpate;  -        prin masaj local înlătură durerile articulare;  -        are efect emolient asupra călcâielor crăpate şi a pielii întărite;  -        previne şi ameliorează infecţiile cu fungi, împreună cu uleiul din arbore de ceai este adjuvant în tratarea ciupercii unghiei;  -        întăreşte unghiile fragile, hidratează şi înmoaie cuticulele;  -        adjuvant în tratarea diferitelor afecţiuni dermatologice precum: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri solare;  -        previne formarea mătreţii şi întăreşte rădăcina firului de păr, prevenind căderea părului;  -        este recomandat atât pentru părul uscat, conferindu-i hidratare şi strălucire, precum și părului gras, reglâng secreţia de sebum. Numai pentru uz extern!

Articole cu recomandari

em_blog

01

May

Cum alegi cel mai performant difuzor de aromaterapie si wellness? Recomandari, la reducere

Confortul locuinței este generat de ordine, curățenie, un decor aerisit și elemente care ne aduc bucurie. Dacă îți place să asiguri mirosul plăcut în casă, atunci un aparat de aromaterapie este o soluție modernă și sănătoasă, în același timp. Acest difuzor eliberează o ceață răcoritoare, naturală, fină, încărcată cu molecule aromatice, ce vă permite să creați o atmosferă colorată, relaxantă, plăcută acasă sau la birou. E timpul să te bucuri de aroma uleiului esențial preferat la tine in incapere, de la Greenair, Sabio sau Pur...

Citeste tot

em_blog

09

Mar

Covoare colorate sau mochete minimaliste pentru balcon? Relaxare la picioare

Un loc perfect in care sa te relaxezi, sa bei o cafea si sa citesti o carte buna, nu-i asa? Atentie la detalii, caci acestea creeaza ambientul balconului tau, alege fiecare covor (colorat, minimalist, mai subtire sau mai gros) sau mocheta, cu grija. Noi te ajutam cu aceste sugestii pe care le poti cumpara online. Covorul este cel care confera originalitate si culoare balconului tau, asa ca tine cont de tendinte si stilul personal si al locuintei - fie clasic, modern, vintage sau minimalist. :) Care e preferatul tau?    Covorul pe care il alegi va crea 90% din designul b...

Citeste tot

em_blog

18

Feb

Bunatati la racleta, fara strop de ulei. Gateste sanatos si gustos, la gratarul electric.

Nu-i asa ca vrei sa gatesti mult mai sanatos acasa, pentru familie, fara strop de ulei si sa fie si gustos? Va recomandam aceste Raclete - o sa le iubiti - impreuna si cu cateva retete gustoase si foarte usoare. Afla cum sa il alegi pe cel mai bun: In primul rand este cunoscut faptul ca mancarea cea mai sanatoasa este preparata la gratar, indiferent ca este vorba de carne sau legume. Indiferent ca stai la casa sau la bloc, o alternativa pentru gratarul din curte e gratarul electric sau racleta - o metoda cu adevarat sanatoasa, nu trebuie sa stai prea mult in bucatarie sa gatesti...

Citeste tot

Magazine recomandate